Minggu, 22 November 2015

Pemulihan Semulajadi Untuk UTI - Lima Terbaik Penyelesaian untuk Mengambil

Pemulihan Semulajadi Untuk UTI - Lima Terbaik Penyelesaian untuk Mengambil

UTI atau jangkitan saluran kencing adalah gangguan yang menyakitkan dan ia memerlukan rawatan segera. Tidak dinafikan bahawa kebanyakan rawatan perubatan datang yang mahal dan tidak memberi penawar kekal. Jadi, ia akan menjadi yang terbaik untuk anda untuk mendapatkan pada ubat semula jadi untuk UTI. Ini adalah untuk alasan bahawa ia tidak kos banyak dan benar-benar boleh memberi anda kelegaan lemak dan pasti boleh menghapuskan gangguan dalam masa yang mungkin paling mudah. Walau bagaimanapun, apakah jenis ubat semula jadi untuk UTI yang anda boleh cuba? Berikut adalah sebahagian daripada mereka:

1. Air - Ia adalah salah satu ubat yang pertama yang anda perlu sentiasa mengambil. Perlu diingat bahawa ketiga-keempat badan adalah air dan sebagainya, anda perlu mengambil 8 hingga 10 gelas air setiap hari. Ia juga membantu seseorang untuk pancurkan toksin berbahaya dalam tubuhnya. Jadi, air minuman dan membersihkan badan anda boleh menjadi satu perkara yang besar.

2. Baking Soda - Ia merupakan ubat semulajadi berkesan yang anda boleh gunakan untuk merawat UTI. Anda boleh menambah dengan air dan minum. Cuba untuk menyediakan 8 auns air dan setengah sudu teh baking soda dan minuman.

3. Jus Buah-buahan segar - Mengambil dalam banyak jus buah-buahan segar dapat membantu anda dengan tidak mengambil peduli untuk mengurangkan rasa panas ke dalam kawasan faraj anda. Jus cranberry adalah salah satu contoh yang terbaik untuk anda untuk mengambil. Jadi, tidak ada keperluan untuk kedua rawatan perubatan kerana jus mudah boleh menjadi cukup untuk menyelesaikan masalah ini kesihatan.

4. daun terung Blue - Anda boleh mengambil merebus itu. Kuantiti merebus mestilah tidak kurang daripada satu auns. Anda sebenarnya boleh mengambil merebus selama dua jenis yang berbeza. Anda boleh mengambil ia untuk panas atau sejuk. Mengambil seperti itu boleh membantu anda mengenai meningkatkan pengeluaran air kencing anda, supaya anda boleh menghapuskan toksin dalam badan anda.

5. biji Carrot - Ia juga merupakan ubat semulajadi yang sangat baik jangkitan saluran kencing. Anda boleh menyediakan merebus biji yang sangat baik untuk rawatan untuk UTI. Anda perlu mempunyai ia selama dua kali dalam masa sehari.

Anda tidak perlu menghabiskan banyak wang hanya untuk merawat penyakit anda. Anda hanya perlu mencari elemen-elemen semula jadi yang anda juga boleh ditemui di dalam rumah anda. Jadi, mengambil orang-orang ubat semula jadi untuk UTI dan melihat bagaimana ia berfungsi dengan baik untuk anda.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar